PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
Izoflavóny Duo s vitamínom D cps mol 4x15 (60 ks)
Výživový doplnok Izoflavóny Duo s vitamínom D je nehormonálny prípravok s obsahom izoflavónov z červenej ďateliny a sóje a vitamínom D.
Izoflavóny bývajú často nazývané aj ako fytoestrogény pre svoju chemickú štruktúru podobnú ženským pohlavným hormónom estrogénom. Citlivo podporujú hormonálnu rovnováhu a harmonický priebeh celého klimaktéria (prechodu).
Užívanie fytoestrogénov predstavuje vhodnú alternatívu pre ženy, ktoré z rôznych dôvodov nemôžu alebo nechcú riešiť klimakterické ťažkosti hormonálnou substitučnou terapiou.
Prípravok je obohatený o vitamín D, ktorý ovplyvňuje metabolizmus vápnika a fosforu a je veľmi dôležitý pre správnu mineralizáciu kostí.

Zloženie: rybí olej Omega-3 18/12 (EPA/DHA), želatína, extrakt červenej ďateliny (červená ďatelina list a kvet), kokosový olej, zvlhčovadlo glycerol, palmový olej, extrakt sóji (sója fazuľová semeno, voda čistená, zvlhčovadlo sorbitol, emulgátor lecitín sójový, cholekalciferol, farbivá E171, E120 a E172

Použitie: Pre ženy v menopauze: 1-2x denne 1 kapsula. Užívať pred jedlom, nerozhrýzať, zapiť pohárom vody. Odporúčaná dávka sa nesmie prekračovať.

Upozornenie: Nie je určené pre deti a mladistvých, tehotné a dojčiace ženy. Nie je určené pre ženy po prekonanej rakovine prsníka a maternice. Ukladať mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Neužívajte pri poruchách krvnej zrážanlivosti alebo ak užívate akékoľvek lieky ovplyvňujúce krvnú zrážanlivosť. Ak užívate akékoľvek lieky alebo výživové doplnky, poraďte sa o vhodnosti užívania tohto výživového doplnku so svojim lekárom.

Skladovanie: Uchovávajte pri teplote od 15º C do 25º C, v pôvodnom obale, aby bol výrobok chránený pred svetlom a vlhkosťou.

Výrobca: Noventis s.r.o., Filmová 174, 769 71 Zlín, Česká republika
Číslo: 720904
Balenie: 60 mäkkých želatínových kapsúl
Objem: 4x15 cps.
10,29 €
cena s dph