PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
Konopné mazanie 250 ml
Krém s 10 % konopného oleja je kožný masážny prípravok na aplikáciu na kožu. Účinné látky majú na kožu osviežujúci, prekrvujúci a relaxačný účinok bez pocitov podráždenia a nepríjemného sčervenania pokožky. Bez syntetickej parfumácie. Dermatologicky testované. Konopný olej je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, vitamíny A, B1, B2, B6, C a E, fytín a kyselinu kanabidiolovú s baktericídnym účinkom. Je tiež zdrojom dôležitých minerálnych látok – vápnika, sodíka, fosforu, horčíka, draslíka aj železa, mangánu, zinku, kremíka či platiny. Používa sa okrem iného v starostlivosti pri neurodermitíde (lupienke) a pri iných chronických chorobách kože. Ďalej chráni pokožku pred vysúšaním.

Zloženie: Aqua, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Alcohol denat., Propylene Glycol, Glycerin, Copernicia Cerifera (Carnauba Wax) Cera, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Petrolatum, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Camphor, Methyl Salicylate, Turpentine, Xanthan Gum, Menthol, Carbomer, Tocopherol, D-Limonene

Použitie: Masáž kože týmto prípravkom ju pomáha jemne schladiť, a prispieva tak k pocitu úľavy. Prekrvenie kože a rozhýbanie v okolí kĺbov pomáha potlačiť pocity stuhnutosti, ktoré môžu viesť až k bolestivosti. Dostatočné množstvo prípravku naneste na kožu a sústredenými pohybmi prstov a dlaní dôkladne vmasírujte prípravok do pokožky. Opakujte aplikáciu podľa potreby. Účinok sa na koži postupne objaví po niekoľkých minútach. Pred prvou aplikáciou odporúčame účinok odskúšať na pokožke predlaktia. Pre intenzívnejší účinok aplikáciu opakujte.

Upozornenie: Neužívať vnútorne! Používajte iba na daný účel. Chráňte pred mrazom. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou.

Skladovanie: Ukladať mimo dosahu detí! Skladujte v tme a suchu pri teplote od 5 °C do 25 °C.

Výrobca: MedicProgress, a.s., Neředín 955, 779 00 Olomouc, Česká republika
Číslo: MED00012
Balenie: 250 ml
7,03 €
cena s dph