PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
PANTHENOL 10 % 150 ml
Jemný penivý sprej s 10g D-panthenol na 100g. Sprej má mierne chladivý upokojujúci účinok, ľahko sa vstrebáva a nelepí. Bez parfémov. D-panthenol, pro-vitamín B5, hydratuje a zvláčňuje podráždenú pokožku a má regeneračné účinky, urýchľuje prirodzenú obnovu buniek. Odstraňuje tak nepríjemné pocity svrbenia a redukuje podráždenie a začervenanie pokožky. Vitamín E je antioxidant, chráni bunky kože pred poškodením. Prispieva k ochrane pred predčasným starnutím kože.

Zloženie: Aqua, Panthenol, Isobutane, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethyl Urea, Cetyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Propane, Butane, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid

Použitie: Sprej je vhodný používať po opaľovaní pre starostlivosť o pokožku podráždenú slnkom (UV-žiarením). Nádobku pred použitím dobre pretrepte. Držte nádobku v priebehu aplikácie pokiaľ možno vo zvislej polohe, dnom dole. Stiskom rozprašovača zo vzdialenosti 15-20 cm naneste na pokožku potrebné množstvo peny. V prípade potreby jemne votrite do pokožky.

Upozornenie: Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov horenia. Nefajčite. Nestriekajte na otvorený oheň ani iný zdroj vznietenia. Neprepichujte alebo nespaľujte, a to ani po spotrebovaní obsahu. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C. Používajte len na určený účel. Obal/obsah odložte na miesto určené obcou na odkladanie odpadov.

Výrobca: MedicProgress, a.s., Neředín 955, 779 00 Olomouc, Česká republika
Číslo: MED000505
Balenie: 150 ml
4,37 €
cena s dph