PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
UNICATUM Chondro 250 ml
Rašelinový balzam UNICATUM bol vyvinutý ako masážny prípravok po namáhavej každodennej činnosti na základe tradičnej generáciami preverenej receptúry. Súčasťou tohto masážneho rašelinového balzamu sú aj bylinné extrakty (napr. kostihoj, gaštan, jalovec). Vyvážené zloženie rašelinového balzamu UNICATUM zaručuje široký a silný účinok. Niektoré z týchto zložiek obsahujú látky, o ktorých je známe, že prinášajú úľavu pri svalovom preťažení, bolestiach kĺbov, svalov a chrbtice. UNICATUM sa vyrába z extraktu pravej rašeliny a bylinných výťažkov prvotriednej kvality. Tieto suroviny dodávajú renomovaní zmluvní dodávatelia.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Peat Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Abies Alba Needle Oil, Pinus Mugo Pumilio Twig/Leaf Oil, Symphytum Officinale Root Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Gentiana Lutea Root Extract and Veronica Officinalis Leaf Extract and Althea Officinalis Root Extract and Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Propylen Glycol, Imidazolidinyl Urea, Arnica Montana Flower Extract, Sodium Hydroxide, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Juniperu Communis Fruit Oil, CI28440, CI19140, CI15985, CI14720, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Agrimonia Eupatoria Leaf Extract, Rutin

Použitie: Po nanesení na príslušné miesto zľahka vmasírujte také množstvo balzamu, aké pokožka absorbuje. Aplikujte na čistú pokožku. Pravidelné používanie zvyšuje účinnosť. Na zvýšenie účinnosti možno použiť aj zábal.

Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu s očami, so sliznicami a s poranenou pokožkou. Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste pri izbovej teplote. V ojedinelých prípadoch sa môže vyskytnúť alergická reakcia na niektorú z bioaktívnych zložiek prípravku. V takom prípade je nutné prerušiť aplikáciu a pri pretrvávajúcich ťažkostiach vyhľadať lekára. Veľmi intenzívne sčervenanie pokožky je prirodzené a je prejavom žiaduceho prekrvenia.

Skladovanie: Skladujte mimo dosahu detí, v suchom prostredí a pri izbovej teplote.

Výrobca: Herbamedicus GmbH, 8027 Zürich Switzerland
Číslo: HE07085
Balenie: 250 ml
6,92 €
cena s dph