PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
Vitamín C + Rakytník 30+10 tbl.
Vitamín C priaznivo ovplyvňuje imunitný systém
Rakytník podporuje imunitný, kardiovaskulárny i tráviaci systém

Zloženie: Kyselina askorbová 97%, nosič sorbitol, extrakt plodu rakytníka rešetliakového 10% flavonoidov (Hippophae rhamnoides frus), protihrudkujúca látka koloidný oxid kremičitý, objemové činidlo hydroxypropylmetylcelulóza, protihrudkujúca látka stearan horečnatý, obal tablety: povlaková látka polyvinylalkohol, zvlhčovadlo polyethylen glykol, protihrudkujúca látka talek, farbivá E 171, E101 (i), E 120

Použitie: 1krát denne 1 tableta. Tablety sa užívajú celé a zapijú sa dostatočným množstvom tekutín. Odporúčaná dávka sa nesmie prekračovať.

Upozornenie: Nie je vhodné pre deti do 12 rokov. Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Nadmerná konzumácia môže mať preháňavé účinky. Ak užívate akékoľvek lieky alebo výživové doplnky, poraďte sa o vhodnosti užívania tohto prípravku so svojim lekárom.

Skladovanie: Uchovávajte pri teplote od 15º C do 25º C v pôvodnom obale, aby bol prípravok chránený pred svetlom a vlhkosťou.

Výrobca: Noventis s.r.o., Filmová 174, 769 71 Zlín, Česká republika
Číslo: 720966
Balenie: 40 filmom obalených tabliet
Objem: 30 tbl.
5,18 €
cena s dph