PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
Doktor Sirup kalciový banán v čokoláde
Kalciový sirup Doktor Sirup s príchuťou banánov v čokoláde obsahuje kombináciu účinných zložiek, ktoré sú potrebné a nevyhnutné v každej fáze života: Mikronizovaný vápnik vo vysoko účinnej forme Lipocal s biologickou dostupnosťou až o 40% vyššou oproti bežnému trikalciumfosfátu a až o 15% vyššou ako v mlieku, Prírodný vitamín K2, Vitamín D3 a Vitamín C.

Účinné zložky v sirupe prispievajú k udržaniu zdravých kostí (vápnik, vitamín D3 a vitamín K2), normálnej zrážanlivosti krvi (vápnik a vitamín K2), udržanie zdravých zubov (vápnik a vitamín C), správnemu využitiu vápnika a k normálnej hladine vápnika v krvi (vitamín C a vitamín D3), správnej funkcii svalov (vápnik a vitamín D3), správnej funkcii imunitného systému (vitamín D3 a vitamín C).

Zloženie: glukózovo-fruktózový sirup, čistená voda, xantánová guma, farbivo karamel E150a a E150d, prírodne identické arómy banánová a čokoládová, konzervant sorban draselný, vápnik (Lipocal™ - trikalciumfosfát, lecitín; 60 mg v 5 ml), vitamín C (kyselina askorbová, 30 mg v 5 ml), vitamín K2 (menachinón, 12,5 µg v 5 ml), vitamín D3 (cholekalciferol, 1,25 µg v 5 ml)

Použitie: Nakoľko sa vápnik v sirupe prirodzene usádza, sirup je potrebné pred použitím dôkladne pretrepať. Odporúčaná denná dávka: deti 15 - 22 kg: 1 čajová lyžička (5 ml) denne deti 22 - 44 kg: 1 polievková lyžica (10 ml) denne dospelí: 2 polievkové lyžice (20 ml) denne

Upozornenie: Po otvorení udržiavať fľašku uzavretú a skonzumovať do 20 dní. Nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Výrobca: Pharmadis s.r.o., Vrbovská cesta 43, 921 01 Piešťany
Číslo: DzS5029
Objem: 100 ml
6,60 €
cena s dph