PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
Škoricový balzam 250 ml
Škoricový balzam je unikátny masážny prípravok, ktorý napomáha tlmiť prejavy celulitídy.

Škoricová silica spôsobuje lokálne prehriatie a prekrvenie tkaniva, čím zvyšuje látkovú výmenu a podporuje odbúravanie tukových buniek. Používa sa hlavne v miestach výskytu pomarančovej kože. Vďaka masáži dochádza k zvýšeniu elasticity, vyrovnaniu drobných jazvičiek a vyhladeniu pokožky. Po masáži sa odporúča určené partie precvičiť, čím sa násobí účinok škoricovej silice a urýchli sa likvidácia tukových buniek. Škoricová silica pôsobí aj dezinfekčne a tlmí bolesť. Aróma škorice pôsobí afrodiziakálne.

- Regeneruje tkanivo
- Zvyšuje elasticitu a pevnosť pokožky
- Uľahčuje vylučovanie toxínov z postihnutých oblastí

Použitie: Aplikujte v miestach výskytu „pomarančovej kože“ 2 – 5 x denne. Po nanesení na postihnuté miesta (stehná, boky, zadok, brucho, paže) intenzívne vmasírujte. Na zvýšenie účinnosti kúry postihnuté partie tela často hnetením masírujte a precvičujte. Zvýšte denný príjem tekutín (voda, minerálka). Prípravok má silný zahrievací efekt.

Upozornenie: Určené na vonkajšie použitie. Zabráňte styku s očami, sliznicami a poranenou pokožkou. Uchovávajte v suchom prostredí a pri izbovej teplote. Nepoužívajte u detí do 3 rokov. Nevystavujte priamemu slnku. Škorica je pomerne často sa vyskytujúci alergén, preto odporúčame pred plošným použitím prípravku najprv vykonať test kožnej dráždivosti. Ľahké podráždenie a sčervenanie pokožky je však prejavom intenzívneho prekrvenia, čo je pre výsledný efekt žiaduce. V prípade kožnej neznášanlivosti je nutné prerušiť aplikáciu a pri pretrvávajúcich ťažkostiach vyhľadať lekára.

Výrobca: Herbamedicus GmbH, 8027 Zürich Switzerland
Číslo: 164400
Objem: 250 ml
4,19 €
cena s dph