PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
JAZVEČIA MASŤ na lepšie dýchanie 125 ml
Unikátny bylinný prípravok nahrádza osvedčený účinok nedostupného jazvečieho sadla, ktoré sa v tradičnom ľudovom liečiteľstve používalo ako prsný balzam na lepšie odkašliavanie pri chrípke a nachladnutí. Prípravok obsahuje harmonicky vyváženú zmes 20 druhov bylinných výťažkov v BIO kokosovom masle. Jazvečia masť je vhodná na potieranie a masáž v oblasti hrudníka, krku, zátylku, chrbta, prípadne čela a spánkov.
Po masáži sa rýchlo uvoľňujú aktívne látky, ktoré:
• priaznivo pôsobia pri dýchacích ťažkostiach
• pomáhajú pri uvoľňovaní dýchacích ciest
• zvyšujú prekrvenie pokožky v mieste aplikácie
• pomáhajú uvoľňovať kašľom namáhané svalstvo

Zloženie: Helianthus Annus Oil, Hydrogenated Coconut Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cera Alba, Prunus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Camphor (Cinnamomum Camphora), Menthol, Eucalyptus Globulus Oil, Pinus Pumilionis Oil, Juniperus Communis Oil, Mentha Piperita Oil, Pinus Sylvestris Oil, Tocopheryl Acetate, Amyris Balsamifera Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Hyssopus Officinalis Oil, Thymus Vulgaris Oil, Articum Lappa Extrakt, Cedrus Deodora Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Syzygium Aromaticum Oil, Chamomilla Recutita Extract, Salix Alba Extract

Použitie: Naneste dostatočné množstvo prípravku a dôkladne vmasírujte. Na dosiahnutie maximálneho účinku je vhodné procedúru zopakovať niekoľkokrát denne.

Upozornenie: Určené na vonkajšie použitie. Zabráňte vniknutiu do očí, na sliznice a poranenú kožu. Zriedkavo sa môže vyskytnúť alergická reakcia na niektorú z bioaktívnych zložiek prípravku.

Skladovanie: Skladujte mimo dosahu detí, v suchom prostredí a pri izbovej teplote.

Výrobca: Herbamedicus GmbH, 8027 Zürich Switzerland
Číslo: HE07076
Balenie: 125 ml
8,99 €
cena s dph