PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
Koenzým Q10 so sezamovým olejom 60mg 60 cps

Zloženie: sezamový olej, želatína, koenzým Q 10, kokosový olej, zvlhčovadlá glycerol a sorbitol, palmový olej, emulgátor sójový lecitín, zahusťovadlo včelí vosk, farbivo E172, voda čistená

Použitie: Dospelí užívajú 1 kapsulu denne, najlepšie ráno s jedlom. Kapsuly sa užívajú celé a zapíjajú sa dostatočným množstvom tekutín. Odporúčaná dávka sa nesmie prekračovať.

Upozornenie: Nie je určený pre deti a mladistvých do 18 rokov. Nie je určený pre tehotné a dojčiace ženy. Ukladať mimo dosah detí. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Vysoké dávky koenzýmu Q 10 môžu znižovať účinok warfarínu (liek ovplyvňujúci zrážanie krvi). Ak užívate warfarín alebo iné lieky ovplyvňujúce zrážanie krvi, neužívajte koenzým Q 10 bez lekárskeho dozoru. Informujte svojho lekára o užívaní koenzýmu Q 10 pred predpísaním akéhokoľvek liečivého prípravku. Nevhodné pre osoby citlivé na včelie produkty. Ak užívate akékoľvek iné lieky alebo výživové doplnky, poraďte sa o vhodnosti užívania tohto prípravku so svojim lekárom.

Skladovanie: Uchovávajte pri teplote od 15º C do 25º C, v pôvodnom obale, aby bol prípravok chránený pred svetlom a vlhkosťou.

Výrobca: Noventis s.r.o., Filmová 174, 769 71 Zlín, Česká republika
Číslo: 720799
Balenie: 60 mäkkých želatínových kapsúl
Objem: 60 cps.
14,76 €
cena s dph