PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
Konopný šampón 200 ml
Jemný, šetrný, nevysušujúci, príjemne parfumovaný šampón s 5 % konopného oleja a D-pantenolom zanecháva vlasy hydratované, hladké a kondicionované. Šampón tvorí jemnú hustú penu, odstraňuje nečistoty aj pachy, ale ponecháva prospešné zložky. Nevysušuje a nenúti pokožku hlavy znovu sa mastiť. Je preto vhodný na suchý a citlivý typ pleti aj na problematickú pleť. Vhodný i na jemnú detskú pokožku. Konopný olej je výživný, bohatý na esenciálne mastné kyseliny, vrátane omega kyselín, vitamíny a antimikrobiálne látky. Je zdrojom dôležitých minerálnych látok. Ďalej chráni pred vysúšaním. D-pantenol, provitamín B5, hydratuje a zvláčňuje a má regeneračné účinky, zrýchľuje prirodzenú obnovu buniek. Odstraňuje tak nepríjemné pocity svrbenia a redukuje podráždenie a sčervenanie.

Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, Panthenol, Sodium Chloride, Olive Oil PEG-7 Esters, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Cocoamphoacetate, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, D-Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Tocopherol, Hydroxymethylpentyl 3-Cyclohexenecarboxaldehyde, Linalool, Hexyl Cinnamal, Coumarin

Použitie: Dostatočné množstvo šampónu naneste na navlhčené vlasy a po umytí dokonale opláchnite.

Upozornenie: Neužívať vnútorne! Používajte iba na daný účel. Chráňte pred mrazom. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou.

Skladovanie: Ukladať mimo dosahu detí! Skladujte v tme a suchu pri teplote od 5 °C do 25 °C.

Výrobca: MedicProgress, a.s., Neředín 955, 779 00 Olomouc, Česká republika
Číslo: MED00056
Balenie: 200 ml
4,09 €
cena s dph