PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
Konská masť hrejivá 500 ml
Jedná sa o unikátny balzam vyrobený z 25 druhov bylín. Konská masť je vyrobená podľa tradičnej švajčiarskej receptúry. Jej súčasťou je tiež plod a kvet pagaštana konského, ktorý je osvedčeným prostriedkom v boji proti kŕčovým žilám.

Konská masť kombinuje uvoľňujúce účinky silíc s priaznivým pôsobením extraktov z bylín. Vyvážený obsah aktívnych látok zaručuje široký a silný účinok. Hrejivá verzia Konskej masti pôsobí ako účinný preventívny prostriedok na prehriatie pohybového aparátu. Hodí sa pre všetky vekové kategórie.

25 bylinných extraktov, o ktorých je známe, že:
• Napomáhajú pri problémoch s kĺbmi, svalmi a chrbtom
• Uľavujú pri reumatických stavoch
• Prinášajú pomoc pri ischiatických problémoch

Zloženie: Aqua, Glycerin, Symphytum Officinale Root Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Alcohol denat., Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Abies Alba Leaf Oil, Camphor, Polysorbate 80, Imidazolidinyl Urea, Mentha Piperita Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Sodium Hydroxide, Thymus Vulgaris Oil, Arnica Montana Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Extract, Echinacea Purpurea Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Pinus Pumila Twig Leaf Oil, Polygonum Bistorta Root Extract, Citrus Limon Fruit Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Pinus Mugo Twig Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Calluna Vulgaris Extract, CI 16185, Ribes Nigrum Fruit Extract, Peg-12 Dimethicone, Chamomilla Recutita Flower Extract, Limonene, Linalool, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil

Použitie: Po nanesení na postihnuté miesto úplne vmasírujte také množstvo gélu, aké pokožka absorbuje. Aplikujte na čistú pokožku. Pravidelné používanie zvyšuje účinnosť.

Upozornenie: Určené pre vonkajšie použitie. Zabráňte vniknutiu do očí, na sliznice a poranenú kožu. Pri použití na kŕčové žily tieto nemasírujte, ale iba zľahka natierajte! Vzácne sa môže vyskytnúť alergická reakcia na niektorú z bio-aktívnych zložiek prípravku. V takom prípade je nutné prerušiť aplikáciu a pri pretrvávajúcich ťažkostiach vyhľadať lekára.

Skladovanie: Skladujte v suchom prostredí a pri izbovej teplote.

Výrobca: Herbamedicus GmbH, 8027 Zürich Switzerland
Číslo: HE07036
Balenie: 500 ml
11,16 €
cena s dph