PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
SwissMedicus Ťažké nohy gél
Ťažké nohy gél je unikátny prípravok, ktorý obsahuje vysoký podiel bylinných a rastlinných extraktov, bohaté na aescin, flavonoidy, glykozidy či triesloviny, napríklad gaštan, borievka, rozmarín či hamamel.
Masáž produktom celkovo regeneruje a priaznivo ovplyvňuje pocit ťažkých, unavených alebo studených nôh, osviežuje svaly po námahe, podporuje obehový systém a prekrvenie, napomáha pružnosti ciev.
Vysoký podiel borievky v prípravku aktivuje lymfatický systém a napomáha tak odstraňovať toxické látky.

Použitie: Na cieľovú oblasť aplikujte niekoľkokrát denne. Pre zvýšenie účinku je vhodné na postihnutú oblasť naniesť silnejšiu vrstvu prípravku, obviazať a nechať pôsobiť dlhodobo (napr. cez noc). Po aplikácii prípravku nevychádzajte na priame slnko, mohlo by dôjsť k precitliveniu pokožky na slnečné žiarenie.

Upozornenie: Určené pre vonkajšie použitie. Zabráňte styku s očami, sliznicami a poranenou pokožkou. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívať pre deti do 3 rokov. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Neskladujte na priamom slnku. Chrániť pred mrazom. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku prípravku.

Výrobca: Herbamedicus GmbH, 8027 Zürich Switzerland
Číslo: HE07093
Objem: 200 ml
4,29 €
cena s dph