PHARMADIS.SK

E-SHOP

E-SHOP

foto produktu
Doktorka Sirupová kalciová biela čokoláda a vanilka 100 ml
Kalciový sirup Doktorka Sirupová kalciová s príchuťou bielej čokolády a vanilky obsahuje kombináciu účinných zložiek, ktoré sú potrebné a nevyhnutné v každej fáze života: Mikronizovaný vápnik vo vysoko účinnej forme Lipocal s biologickou dostupnosťou až o 40% vyššou oproti bežnému trikalciumfosfátu a až o 15% vyššou ako v mlieku, Prírodný vitamín K2, Vitamín D3 a Vitamín C.

Účinné zložky vo výrobku prispievajú k udržaniu zdravých kostí (vápnik, vitamín D3, vitamín K2), k normálnej zrážanlivosti krvi (vápnik, vitamín K2), k udržaniu zdravých zubov (vápnik, vitamín D3), k správnemu využitiu vápnika (vitamín D3), k normálnej hladine vápnika v krvi (vitamín D3), k správnej funkcii imunitného systému (vitamín C, vitamín D3) a k správnej funkcii svalov (vápnik, vitamín D3).

Zloženie: glukózovo-fruktózový sirup, čistená voda, mikronizovaný vápnik Lipocal (vápenatá soľ kyseliny trihydrogenfosforečnej, sójový lecitín), kyselina L-askorbová, aróma, sorban draselný, kyselina citrónová – regulátor kyslosti, menachinón, xantánová guma, karamel E150a, cholekalciferol.

Použitie: Nakoľko sa vápnik v sirupe prirodzene usádza, sirup je potrebné pred použitím dôkladne pretrepať. Odporúčaná denná dávka: deti 15 - 22 kg: 1 čajová lyžička (5 ml) denne deti 22 - 44 kg: 1 polievková lyžica (10 ml) denne dospelí: 2 polievkové lyžice (20 ml) denne

Upozornenie: Po otvorení udržiavať fľašku uzavretú a skonzumovať do 20 dní. Nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť

Výrobca: Pharmadis s.r.o., Vrbovská cesta 43, 921 01 Piešťany
Číslo: DzS0270
Objem: 100 ml
6,60 €
cena s dph